Kizartilmis kalkan baligi cevizli yemek terbiyesijlen
Рибата предварително почистена , нарязана , посолена се овалва в брашно и се пържи. Поднася се с парчета лимон.
Рибата предварително почистена , нарязана , посолена се овалва в брашно и се пържи. Поднася се с парчета лимон.
Орехов сос към рибата
50 гр. орехи
2с.л. зехтин
копър
2с. л оцет
средата на 2 филийки хляб предварително накиснати във вода
чесън, сол
поставете в купа орехите , зехтина , копъра,чесъна, сол на вкус
и разбийте с пасатора. Добавяйте постепенно и изстискания хляб
продължавайте да разбивате да стане хомогенна смес. Разредете с малко вода и добавете оцета. Да се получи смес с гъстота на палачинково тесто. Добър апетит!
No comments:
Post a Comment