
Рибата се изчиства като се цепва с нож от корема към главата .Хващат се хрилете и се издърпва всичко ненужно.(Да не помислите , че аз правя това :)) само съм наблюдател на процеса)Ррибките се посолявати престояват така до попадането им върху скарата. Лимонът е задължителен атрибут към "царската рибка" и разбира се чаша охладено бяло вино и разбира се спазва се старото правило че "риба се яде с ръце".... 
Картофи соте със риган
Нарязаните картофи се нареждат в йенска тенджерка и се поставят в микровълнова фурна на най висока мощност за 15 мин. Прехвърлят се в тиган със загрято масло + малко зехтин. Поръсват се с "Пикантина ", малко лют червен пипер. Преди да се отнемат от огъня поръсват се с Риган. Получиха се много вкусни и пикантни картофки.
ДОБЪР АПЕТИТ!!!!

Картофи соте със риган

Нарязаните картофи се нареждат в йенска тенджерка и се поставят в микровълнова фурна на най висока мощност за 15 мин. Прехвърлят се в тиган със загрято масло + малко зехтин. Поръсват се с "Пикантина ", малко лют червен пипер. Преди да се отнемат от огъня поръсват се с Риган. Получиха се много вкусни и пикантни картофки.
ДОБЪР АПЕТИТ!!!!
No comments:
Post a Comment