ПЪЛНЕНА ПЪСТЪРВА
Ядките се
се нарязват на едро и леко затоплят в тиган, добавят се зехтин , няколко стръка пресен лук, спанак(няколко фини вътрешни листа), наситнено маслини,лимонов аок, портокалов сок, сол черен пипер, магданоз,девисил,копър. Всичк това се задушава до извиране на течноста. Със сместа се пълнят рибите,слагат се във фолио, отгоре се поставят парчета лимон и портокал загъват се на пакетче и се пекат.
Ядките се
се нарязват на едро и леко затоплят в тиган, добавят се зехтин , няколко стръка пресен лук, спанак(няколко фини вътрешни листа), наситнено маслини,лимонов аок, портокалов сок, сол черен пипер, магданоз,девисил,копър. Всичк това се задушава до извиране на течноста. Със сместа се пълнят рибите,слагат се във фолио, отгоре се поставят парчета лимон и портокал загъват се на пакетче и се пекат.
No comments:
Post a Comment