Всеки си има рецепта за тесто, която става успешна. Затова няма да се впускам в обяснение на рецептата. Тестото се къса на топки, по желание може да се постави в тях пълнеж, аз сложих сирене. След което питките се потапят в купичка с разтопено масло и се нареждат в тава. Оставят се в по слабо загрята фурна и след като увеличат обема си се намазват с жълтък.Аз ги поръсих с любимата на моето семейство подправка ким.Станаха вкусни и пухкави.
НА ВСИЧКИ МОИ ВИРТУАЛНИ ПРИЯТЕЛИ ЗА БЕЗЦЕННИТЕ ИМ УМЕНИЯ,ЗЛАТНИ РЪЦЕ И ГОЛЕМИ СЪРЦА С МНОГО ЛЮБОВ.......
Thursday, May 14, 2009
ВКУСНИ ПИТКИ
Всеки си има рецепта за тесто, която става успешна. Затова няма да се впускам в обяснение на рецептата. Тестото се къса на топки, по желание може да се постави в тях пълнеж, аз сложих сирене. След което питките се потапят в купичка с разтопено масло и се нареждат в тава. Оставят се в по слабо загрята фурна и след като увеличат обема си се намазват с жълтък.Аз ги поръсих с любимата на моето семейство подправка ким.Станаха вкусни и пухкави.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment