САЛАТА С КОЗЕ СИРЕНЕ И РИГАН
Пържолите се начукват,намазват се с лимонов сок, добавят се сол, черен пипер,малко соев сос и се оставят на хладно около час.В подходящ съд се нареждат, пресен лук, моркови нарязани на дребно, ред пържол, гъби на ивици,пържоли като върху тях се слага сирене "Пармезан".Редуват се продуктите до свършването им като най отгоре се завършва с пържоли покрити със сирене"Пармезан"В малко бяло вино се добавя сметаната, зехтин,малко вода и се сипва върху продуктите. Пече се първоначално в затворен съд след което се запича до зачервяване.
В тиган се запържват гъби със зехтин , сол , черен пипер,чубрица. Добавя се сметана, малко вода и пюре на прах.
И, VOILA, НЕДЕЛНИЯT ОБЯД Е ГОТОВ
No comments:
Post a Comment