Best Friends and Friendship Comments and Graphics for MySpace, Tagged, Facebook
Comments and Graphics - Friends Layouts - Photobucket

НА ВСИЧКИ МОИ ВИРТУАЛНИ ПРИЯТЕЛИ ЗА БЕЗЦЕННИТЕ ИМ УМЕНИЯ,ЗЛАТНИ РЪЦЕ И ГОЛЕМИ СЪРЦА С МНОГО ЛЮБОВ.......

Thursday, January 17, 2008

РАЗМИСЛИ НА ГЛАС....


Отмина ''Българската коледа" и сега започна шоуто ''Великолепната шесторка". И пак се манипулира с чувството за съпричастност на хората... и то в момент в който държавата разпредели милиард и двеста милиона лева излишъци....Какви средства задели държавата за този дом? Аз поне не съм чула изобщо да се говори за това. Изкривяват се пак ценностите, защото такова шоу кара невинните да се чувстват виновни, а виновните – невинни. Всички, които гледаме тъжните детски очи в клиповете на кампанията, сме направили много повече за тези деца отколкото онези, които са задължени да им помагат по закон. Един е изпратил есемес, друг е купил благотворителна картичка, трети директно е дал пари на нуждаещи се.А децата без родители и хората с уврежданията уж “се намират под особената закрила на държавата и обществото” – така поне е записано в конституцията..
Как абсолютно винаги се намират пари за нови мерцедеси, но не и средства за истински социални грижи за тези, които наистина имат нужда от тях?! Картинката взе да става крайно отвратителна.А, иначе, bTV правят комерсиална "благотворителна" акции в стил "Не сте сами", в бляскава обстановка и с перфектно и доволно изглеждащи хора.
Не съм против това всеки да е съпричастен, за да няма такива трагедии, но когато държавата се държи само като бирник , това наистина е държавен цинизъм.

No comments: