толерантността, приятелството,доверието, и на любовта.
ПЪРЖЕН ЗАРГАН СЪС ОРЕХОВ СОС
****************************
&&&&&&&&&&&&&&&&
Заргана е със удължена форма на тялото риба , като змиорка . Малко грозновата риба ама целият свят да не е красив?!
Да се залавяме с приготовлението и . Признавам тази част я прехвърлям на моя съпруг.Добре почистена от вътрешностите и вената по гръбнака , рибата се нарязва по дължина на три и се осолява. Трябва да постои така да поеме от солта. Овалва се в брашно и се запържва но не много защото става суха.
За соса
150 гр. орехи
копър
3с. л. зехтин
скилидка пресован чесън
сол на вкус
оцет
филия накисната във вода хляб
Със пасатор пресовате продуктите по реда по който са записани.Добавяте хляба , без да го изстискате. Добвят се оцета още малко вода.
Със пасатор пресовате продуктите по реда по който са записани.Добавяте хляба , без да го изстискате. Добвят се оцета още малко вода.
Получава се сос със превъзходен вкус.
Добър апетит!
1 comment:
страхотно!
Приеми мойте най-искрени поздравления за страшно интересния Блог, тук определено мога да си изкарам целия ден.
Л.Петрина
Post a Comment