1кг. свинско месо нарязано на хапки(контрафиле)
сварява се добре като се отпенва
добавят се 2глави лук нарязани на ситно
част от зеленчуци от "китайски микс"
зехтин,червен, черен пипер, лъжица доматено пюре
дафинов лист. Вари се докато соса стане на половина.Продуктите са достатъчно соса да бъде гъст не се сгъстява с брашно.
За омлета:
за всяка порция се използват 2 яйца разбити добре +малко вода да стане омлета пухкав. В тефлонов тиган се прави омлета и се премества в гювече(купичка). Отгоре се пълни с кебапа и се обръща в чиния. Настъргва се кашкавал и се изпича леко само на горен реотан "да близне топлината"
Сервира се артистично украсен според фантазията на домакинята.
Вкуса и аромата е невероятен.
Добър апетит!
No comments:
Post a Comment