Рецепта за подсилване на имунната система - І вид
250 г сушени кайсии, много ситно нарязани;
250 г орехови ядки, смлени;
250 г светли стафиди, по желание могат да се нарежат;
2 лимона, смлени с корите;
1 кг пчелен мед с гарантирано качество;
10 г пчелно млечице.
Продуктите се смесват добре.
Консумира се по 1 супена лъжица на гладно сутрин и вечер (преди храна), а за деца - по 1 супена лъжица на гладно само сутрин.
* Към рецептата за подсилване на имунната система, когато има нарушена минерална обмяна и проблеми със сърцето се добавят още:
10-12 листа от индрише;
1-2 супени лъжици пчелен прашец (смлян на прах в кафемелачка).
Рецепта за укрепване на имунната система - ІІ вид
250 г пчелен мед;
25 г пчелен прашец;
5 г пчелно млечице.
Продуктите се смесват, като пчелния прашец може и да се смели на прах с кафемелачка, но може и да се остави така както е на гранули, тогава преди консумация сместа в буркана трябва да се разбърка, защото гранулите пчелен прашец се утаяват на дъното. Консумира се по 1 чаена лъжичка на ден сутрин на гладно.
250 г сушени кайсии, много ситно нарязани;
250 г орехови ядки, смлени;
250 г светли стафиди, по желание могат да се нарежат;
2 лимона, смлени с корите;
1 кг пчелен мед с гарантирано качество;
10 г пчелно млечице.
Продуктите се смесват добре.
Консумира се по 1 супена лъжица на гладно сутрин и вечер (преди храна), а за деца - по 1 супена лъжица на гладно само сутрин.
* Към рецептата за подсилване на имунната система, когато има нарушена минерална обмяна и проблеми със сърцето се добавят още:
10-12 листа от индрише;
1-2 супени лъжици пчелен прашец (смлян на прах в кафемелачка).
Рецепта за укрепване на имунната система - ІІ вид
250 г пчелен мед;
25 г пчелен прашец;
5 г пчелно млечице.
Продуктите се смесват, като пчелния прашец може и да се смели на прах с кафемелачка, но може и да се остави така както е на гранули, тогава преди консумация сместа в буркана трябва да се разбърка, защото гранулите пчелен прашец се утаяват на дъното. Консумира се по 1 чаена лъжичка на ден сутрин на гладно.
No comments:
Post a Comment