Best Friends and Friendship Comments and Graphics for MySpace, Tagged, Facebook
Comments and Graphics - Friends Layouts - Photobucket

НА ВСИЧКИ МОИ ВИРТУАЛНИ ПРИЯТЕЛИ ЗА БЕЗЦЕННИТЕ ИМ УМЕНИЯ,ЗЛАТНИ РЪЦЕ И ГОЛЕМИ СЪРЦА С МНОГО ЛЮБОВ.......

Saturday, November 3, 2007

НА ИЗБОРНИЯ ФРОНТ-НИЩО НОВО

И какво стана сега? Избори! Утре ще си избираме кмет, за кой ли пореден път. Не обичам политиката но трябва да гласувам защото градът в който живея е важен за мен От облика му често зависи и моето настроение. Всички гласуват за промяната , а аз не съм сигурна дали искам моят град да има европейски облик. Аз съм от тези , които харесват кокетните къщи с асмите отпред,смокиновите дървета, със сладката от зелени смокини и бадеми в шкафа,с тихите и чисти улици и добрите сърца на старите съседи.
Искам да съм сигурна,че като вървя по улиците, няма да гледам как ми строят грозила под носа , да ги има парковете и градинките, да не профучават край мен коли с 200.. и да застрашават живота ми...Ами това е простички са моите желания защото и аз съм обикновена жена.
Резултатите от предишните избори всички ги знаем. И да ги коментираме все тая. Всички видяхме как прясно внесени от Турция кадъни на преклонна възраст, които хич бир лаф на български не отбират, гласуваха. Избори по абсурдистански ......изборна пародия...

No comments: